Choď na obsah Choď na menu
 


Šíkpový likér

9. 1. 2017

Očistite asi pol kila šípok, umyte ich a nechajte odkvapkať. Potom ich rozpoľte a roztlačte. Naložte roztlačené šípky spolu so 125 gramami kandizovaného cukru do skleného pohára a zalejte rumom (asi trištvrte litra). Povrch šípok má byť úplne zakrytý. Mesiac nechajte pracovať pri izbovej teplote, príležitostne môžete obsah nádoby jemne premiešať. Po mesiaci obsah zlejte cez riedku látku alebo redšie sito a potom ešte raz pomaly prelejte cez kávový filter.

 

Komentáre

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.
 

 

Posledné fotografie



Archív

Kalendár
<< marec / 2018 >>


Štatistiky

Online: 1
Celkom: 1131
Mesiac: 76
Deň: 7